CardioSOS

El sensor termogràfic 24h GP100 utilitza ones sonores de temperatura d’imatges tèrmiques professionals, amb una distància de control de temperatura corporal fins a un metre i un angle d’amplitud de 60º, sense necessitat d’aturar-se, de baix cost i alta eficiència per prevenir la COVID-19.

Així doncs és molt adient per als aeroports, ports, centres comercials, centres esportius, estacions, autobusos, entrades de metro, edificis d’oficines, escoles, centres de salut i residències.

Som distribuïdors exclusius per a Espanya y Andorra
 
 
termografo img 1
termografo img 2 ok
Estadístiques i gestió de dades de verificació de temperatura


La plataforma ViTrack proporciona dades estadístiques en temps real
i una visualització intuïtiva d’aquestes, aixi com la taxa de flux de control
de temperatura del cos normal i anormal, millorant alhora el monitoratge
en temps real i el control de prevenció d’epidemies de l’àrea.

 

Formes d’alimentació

GP100 utilitza una font d’alimentació de 5V Tipo-C i està equipat amb un
cable de font d’alimentació Tipo-C de fins a 2 metres, que es pot
connectar directament a un equip de font d’alimentació de 5V, com una
computadora/presa USB/Font d’alimentació mòbil. A més ofereix una versió
amb bateria incorporada personalitzada.


termografo medidas

termografo sello

 

 

icono pdf

Descarrega't un arxiu PDF amb tota la informació

 

 

 

Les mascaretes KN95 es deixaran de vendre a espanya a partir del dia 1 d'octubre però es podran seguir utilitzant

D'acord amb la nova normativa, la comercialització de mascaretes tipus KN95 passarà a estar prohibida a partir del pròxim dia 1 d'octubre de 2020. No obstant això, les persones que hagin comprat aquest model de mascareta abans de la data indicada, podran seguir utilitzant-les.

Aprofita la nostra oferta. Les podràs seguir utilitzant sempre que vulguis

oferta kn95 cardiosos ok

memoria tots concaTots som la Conca és una iniciativa privada, promoguda per una sèrie d’empreses i particulars de la Conca d’Òdena, que neix a mitjans del mes de març d’aquest any 2020 amb la finalitat de proveir de mascaretes principalment a l’Hospital i la Residència Pare Vilaseca d’Igualada arran de l’esclat de la pandèmia del Covid-19.

En un moment en que l’adquisició d’aquest tipus de material de protecció es va fer enormement difícil i amb uns preus de compra molt per sobre dels que hi havia hagut fins llavors, es van poder aconseguir, a través de 2 proveïdors d’aquestes societats promotores (Adiemed Prevention in Diagnostics SL i MILLAY SNOW CO. LIMITED), una sèrie de partides bastant per sota del preu de mercat de llavors, i amb un termini d’entrega també sensiblement inferior.

El nombre d'empreses que han fet aportacions de forma desinteressada ha estat de 40, i les aportacions de particulars a través dels diferents mitjans han estat de 325
icono pdf
Descarrega't un arxiu PDF amb la memòria de la campanya Tots som la Conca

 

 Fes la teva comanda per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 805 50 22 per a més informació

També pots utilitzar el nostre formulari de contacte

material epis escoles

tots som un equipL’FCF i la Fundació de l’FCF signen un conveni conjunt amb la Fundació Leo Messi, la Fundació La Caixa i Cardiosos per dotar amb un desfibril·lador cadascun dels camps i pavellons de Catalunya.

La Federació Catalana de Futbol engegarà en la nova temporada 2020-2021 un programa de cardioprotecció per cobrir la totalitat del futbol i el futbol sala català. El projecte ha vist llum verd després de la signatura d’un conveni de col·laboració conjunt entre l’FCF, la Fundació Catalana de Futbol, la Fundació Leo Messi, la Fundació La Caixa i Cardiosos, per promoure la instal·lació de desfibril·ladors en tots els camps de futbol, i pavellons i pistes de futbol sala d’arreu de Catalunya. La seva finalitat és evitar casos de mort sobtada en l'esport, i donar servei als i les futbolistes, l’entorn esportiu i el públic en general.

El programa de cardioprotecció s’emmarca dintre la campanya TOTS SOM UN EQUIP, de promoció i impuls del futbol i futbol sala amateur català. La campanya incideix, entre d’altres eixos, en el foment de la pràctica esportiva segura i saludable, tenint en compte que la salut dels federats i federades és una qüestió prioritària per l’FCF. Per aquest motiu, tots els clubs de futbol i futbol sala catalans que no disposin d’equip de cardioprotecció podran acollir-se al conveni per a la instal·lació d’un desfibril·lador a les seves instal·lacions, així com la realització d’un curs de formació en l’ús per als seus membres.

Properament, es durà a terme un acte de presentació del projecte, per tal de concretar i explicar les bases del conveni, a més del procediment a seguir per poder sol·licitar els desfibril·ladors